Onze behandelingen

Irisistible – Cosmedisch Centrum Santpoort staat er garant voor dat alle behandelingen zowel medisch als cosmetisch professioneel en met uiterste precisie wordt uitgevoerd. Voor alle behandelingen die wij u aanbieden zijn onze medewerkers geschoold en gediplomeerd op het hoogst mogelijke niveau. Om up-to-date te blijven volgen we continu trainingen en bijscholing. Hierdoor kunnen wij ons vakmanschap uitoefenen volgens de laatste trends en technieken.

Als u binnenkomt bij ons in de salon doen wij er alles aan om te zorgen voor een comfortabel gevoel zodat u zich welkom en op uw gemak voelt. We houden rekening met uw persoonlijke wensen en zetten ons in om voor u het mooiste en beste resultaat te behalen. U bent van harte welkom!

Als u een vraag heeft over onze behandelingen neem dan contact met ons op.

Permanente make-up

Wat doet u overwegen om te kiezen voor permanente make-up?
De redenen daarvoor kunnen zeer uiteenlopend zijn. Voor de een is het een grote stap om voor behandeling te kiezen na ziekte of operatie. Voor een ander is het een welkome aanvulling om ‘s morgens, zonder al te veel moeite en goed verzorgd, de auto in te stappen. Ook kan het zo zijn dat u, om welke reden dan ook, niet (meer) in staat bent om eigenhandig uw vertrouwde make-up aan te brengen.

Het uitgangspunt is bij permanente make-up wel altijd hetzelfde; het wordt toegepast om blijvend te kunnen vertrouwen op uw uiterlijke schoonheid.

Naast het cosmetische aspect is het medische (dermatografie) vlak ook een onderdeel van onze passie. Het verschil tussen dermatografie en permanente make-up is dat de pigmenten bij dermatografie een camouflerende functie hebben. Het wordt met een andere techniek ingezet. Hierbij is het niet de bedoeling dat er een make-up effect verkregen wordt. Het doel is de natuurlijke stand of kleur terug te krijgen in de huid.

Medische PMU behandelingen: Tepelhofpigmentatie
Tepelhofpigmentatie wordt vaak toegepast na een borstamputatie of een borstcorrectie. Hierdoor kan de areola (de tepel) gedeeltelijk of geheel weggehaald zijn.
Met tepelhofpigmentatie kunnen wij de tepel weer volledig reconstrueren door middel van micro-pigmentatie. Het resultaat zal zeer natuurlijk ogen door de driedimensionale effecten die wij bij deze behandeling toepassen. In bepaalde gevallen worden behandelingen voor tepelhofpigmentatie vergoed door uw zorgverzekering. Wij adviseren u hierover contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Fibroblast - ooglift zonder operatie

De Fibroblast applicator geeft een Plasmatische flits, waardoor de overtollig huid zichtbaar vermindert.

Hoe werkt het?
Het PUREBEAU FIBROBLAST-apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Na de behandeling
Eén of twee dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de vijf en zeven dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Lichte verkleuring is na uiterlijk drie weken verdwenen.

Het resultaat
De huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing en de elasticiteit van de huid is verbeterd. Naast de behandeling voor een strakkere huid wordt het ook toegepast voor het verwijderen of verminderen van pigmentvlekken.

Medik8 - Huidverbetering

De ultieme missie van Medik8 is een ‘Beautiful Skin for Life’ en dit is eenvoudig te bereiken. Volg hiervoor de kernfilosofie van CSA: vitamine C plus zonbescherming overdag en vitamine A ‘s nachts. Zodra een product op is, kun je telkens kiezen voor een product met een hoger percentage werkstoffen dan de voorgaande; op deze manier stimuleer je de huid keer op keer om zich te verbeteren.

Vitamine C
Stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en meer heldere huid.

Zonbescherming
Ongeveer 80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon. Huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je huid kunnen bereiken.

Vitamine A
Als expert in vitamine A heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verbeteren terwijl je slaapt. Het versnelt celvernieuwing en het vermindert talgproductie. Vitamine A is het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering.

Bovendien heeft Medik8 specifieke productlijnen voor elke huid die specifieke verbetering wil bereiken: acne, pigmentatie, porieverfijning, roodheid en herstel zijn daar onderdeel van.

Gezichtsbehandelingen
Verbeter de huidgezondheid met een Medik8 professionele behandeling – de ultieme weg naar een egale, stralende huid. Iedere behandeling is zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen en te vernieuwen en iedere behandeling biedt zichtbare resultaten. Wij maken ieder advies persoonlijk zodat je een behandeling krijgt die voldoet aan de veranderende behoeften van je huid. Onze bijzonder sterke en professionele producten zorgen voor een optimaal resultaat. Van diverse peelings tot behandelingen om de huid intensief te hydrateren, kalmeren en te zuiveren.

Pascaud - biologische huidverbetering

Als expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging, vult Pascaud met haar behandelingen de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek.

Schoonheid van buiten naar binnen
Dit stimuleren we met onze beauty-behandelingen en krachtige cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn verzorgingsproducten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

Schoonheid van binnen naar buiten
Dit bevorderen we met onze natuurzuivere nutriceuticals en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Het spreekt voor zich dat je ook zelf je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden door gezonde voeding.

Bindweefselmassage voor het gezicht
Hoe kan de gezichtsbindweefselmassage uw huid weer stralend maken? Het doel van deze behandeling is het stimuleren van collageen. Dit zijn verklevingen die zich in de huid door afvalstoffen hebben opgebouwd. Door deze los te masseren en zo de doorbloeding te optimaliseren wordt de huid gelift en krijgt zo een stralende teint.

Wat betekent de bindweefselmassage voor uw huid?

 • Vermindering van lijntjes
 • Stimuleren van doorbloeding
 • Aanmaak collageen
 • Verbetering huidconditie
 • Detoxen van de huid
 • Betere opname voor behandeling van fillers

Passage massage
Passage – Massage is een door Pascaud ontwikkelde massagetechniek. Het is een zeer intensieve massagetechniek die wat overeenkomsten heeft met o.a. bindweefselmassage en lymfedrainage. Deze techniek is echter geheel nieuw en uniek. Passage – Massage is gericht op het herstelvermogen van de huid. De massage werkt cel vernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uitzien.

Voeden met Mesotherapie
Kan jouw huid meer volume en een boost gebruiken? Dankzij de Pascaud Meso-methode, die gebaseerd is op het toedienen van werkzame stoffen met micro-injecties, krijgt je huid een diepe voeding. Deze stoffen zijn biologisch afbreekbaar. Hiervoor maken we gebruik van een meso-gun, waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is.

Synature
Synature® is een behandelconcept met een synergie tussen een aantal werkzame technieken; een combinatiebehandeling waarin synthetic and nature samen komen. De methode combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling.

Een veilig behandelconcept met fantastische resultaten:

 • Fijne huidstructuur > poriën en fijne rimpels verminderen
 • Frisse egale teint > vale kleur en hyperpigmentatie verdwijnt
 • Soepele huid > diepe hydratatie en maximale opname werkstoffen
 • Anti-ontsteking > tegen acne, schilfering en onzuiverheden

N|EYE|S Brows

Perfect vormgegeven wenkbrauwen zijn een onweerstaanbare blikvanger. Mooi gevormde wenkbrauwen zien er verzorgd uit, maken het gezicht jonger en laten het gezicht spreken. Wat voor wenkbrauwen-type je ook bent, de N|EYE|S-behandeling kan de wenkbrauw maken die in jouw profiel past. Met de N|EYE|S Brows-producten kunnen de wenkbrauwen geperfectioneerd worden. De behandeling wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant. Met de 10 stappen kunnen we de perfecte wenkbrauwen maken!

Waarom functioneert N|EYE|S Brows zo uniek goed?
Wij hebben een professionele opleiding gehad en kennen de wenkbrauwtechnieken als geen ander. We gaan heel bekwaam en behoedzaam met het vak om. De wenkbrauwen zijn bij ons in goede handen.

N|EYE|S-wenkbrauwen is geen permanente make-up
De basis van elke N|EYE|S-wenkbrauwenbehandeling is dat we alleen werken met de enige natuurlijke wenkbrauwen van de klant. Voor dit doel wordt er onder andere gewerkt met een speciale wax die op temperatuur blijft en de fijnste pincetten (3 verschillende soorten) voor het precisiewerk. Als aanvulling maakt N|EYE|S Brows een combinatie met verzorgingsproducten voor langdurige, ongekende resultaten.

Youngblood

Pauline Youngblood – de vrouw achter Youngblood Mineral Cosmetics
Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk geven. Als extra pluspunt bleek bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke invloeden van de zon, ze niet verstoppend werken en geen acne veroorzaken.

Waarom Youngblood?

 • Zuinig in gebruik; er is weinig nodig voor een transparant tot dekkend resultaat.
 • Bevat titaniumdioxide, dat de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA-/UVB-straling.
 • Bevat 100% zuivere, natuurlijke mineralen, die zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering; door de extra fijne structuur laat het zich moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.
 • Is duurzaam, comfortabel en bestand tegen water.
 • Fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder ‘masker effect’ en zonder dat de huid te veel gaat glimmen.
 • Is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door zon of gesprongen adertjes.
 • De producten zijn zelfs geschikt bij bepaalde allergieën.
 • Bevat geen zinkoxide: de mineralen hebben geen uitdrogend effect.
 • Laat de huid ‘ademen’, verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acne.

Irisistible – Cosmedisch Centrum Santpoort houdt regelmatig make-upworkshops van Youngblood.

Overige technieken

Scalp-pigmentatie
Micro-haarpigmentatie is gebaseerd op een techniek die wereldwijd met veel succes wordt toegepast bij mensen die kampen met verschillende vormen van kaalheid. Het lijkt alsof er weer echt haar is gaan groeien op je hoofd. Je creëert een geschoren look waardoor men denkt dat je je echte haar weer terug hebt. Scalppigmentatie vervaagt niet of nauwelijks en blijft zeker tien jaar aanwezig.

Stamceltherapie
Bij deze techniek worden stamcelpreparaten met een speciale naald door middel van het Permanent Make-up apparaat in de huid in gebracht. Deze stamcelpreperaten activeren uw eigen haargroei, maken haren voller en dikker. Na vier weken ziet u al een duidelijk verschil!

YAG-laser
Overmatige zonbestraling is de belangrijkste factor bij het ontstaan van pigmentvlekken. Vooral mensen op leeftijd krijgen daarom (ouderdoms)pigmentvlekken waardoor de huid er ‘oud’ uitziet. Helaas gaan pigmentvlekken in de regel niet vanzelf weg en kunnen zo een blijvende ontsiering vormen. Zeer goede resultaten worden met de Nd Yag-laser bereikt bij het verwijderen van tatoeages. Kunstmatig ingebracht pigment én natuurlijk melanine (pigmentvlekken) worden door het laserlicht tot heel kleine stukjes geschoten. Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en wondgenezing en een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam. In de regel zijn 4 behandelingen nodig voor een acceptabel resultaat. In de meeste gevallen is een laserbehandeling dé mogelijkheid om de pigmentvlekken zo goed als volledig te laten verwijderen.