Irisistible bestaat 4 jaar en dat verdient een feestje!

By | Geen categorie | No Comments

Niet alleen omdat we dol zijn op een feestje, maar ook omdat we samen met jullie willen vieren dat we al 4 jaar heel veel mensen blij mogen maken. Dagelijks zien we hoeveel impact de resultaten van onze behandelingen hebben op het leven van onze klanten.

Samen zijn we er eens even goed voor gaan zitten en uiteindelijk met het idee gekomen om op dinsdag 23 november ons 4-jarig bestaan te vieren door middel van een dag vol presentaties en lezingen.

Deze dag wordt iedereen voorzien van heerlijke hapjes, gezonde smoothies en in de middag proosten we met een glaasje prosecco.

Je kunt je inschrijven voor de verschillende interessante thema’s die voorbij gaan komen deze dag en je ontvangt een luxe goodiebag t.w.v. €50,-.

De thema’s zijn:

 • Voedingssupplementen

In het bijzonder de Firmness Skin Builder voor huidverjonging

 • My Skincaud

Een DNA test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt in samenwerking met de Universiteit van Maastricht

 • Apparatuur voor huidverbetering op topniveau

O.a. Pascaud Mesotherapie en Pascaud Contour apparaat

 • Nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidverbetering en huidverjonging

Zoals Medik8 12 weeks to WOW en de Genosys Microneedling

 • Permanente Make-up
 • Fibroblast/Plasmalift

Ooglift zonder operatie

Je kunt je nu inschrijven voor één van de bovenstaande thema’s. De aanmeldkosten zijn €10,-. Geef duidelijk aan bij welk thema je aanwezig wilt zijn. Omdat we alles zo goed en veilig mogelijk willen laten verlopen krijg je zo snel mogelijk te horen in welk tijdsblok je verwacht wordt. Je kunt ook kiezen voor meerdere thema’s!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en het thema waarin je geïnteresseerd bent.

Op deze feestelijke dag hebben we leuke acties voor jullie in petto, deze worden alleen bekend gemaakt aan de mensen die aanwezig zijn.

Wel ben je tussen 15:00 en 16:00 uur van harte welkom om samen met ons te proosten op ons 4-jarige bestaan. We hopen je dan te zien!

Omdat we jullie in elke blog natuurlijk iets willen meegeven over de huid, duiken we nog even kort in het eerste thema: voedingssupplementen.

Voeding vergeleken met 100 jaar geleden

Onze voeding heeft grote invloed op de gezondheid en conditie van onze huid. Helaas bevatten onze voedingsmiddelen tegenwoordig niet meer dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen als 100 jaar geleden. Toen waren 2 stuks fruit per dag misschien genoeg, maar nu zou je het dubbele moeten eten.

24 stuks fruit per week… dit haalt toch niemand? Of jij misschien wel, chapeau dan 😉

Als je de huid zo lang mogelijk jong en vitaal wilt houden is het dus belangrijk om voedingssupplementen te nemen om deze vitamines en mineralen aan te vullen.

Verschillende voedingsproducten zoals vis, groenten, fruit, zuivel en noten kunnen ondersteunen in de lichaamseigen productie van collageen. Maar zoals we net al zeiden is dit niet voldoende, zeker als je de leeftijd van 30 gepasseerd bent.

Naast vitamines en mineralen is collageen je grootste vriend. Collageen zorgt namelijk voor stevigheid van de huid. Hoe minder collageen, hoe meer fijne lijntjes, rimpels en verslapping.

En dat proces begint helaas eerder dan je misschien denkt…

Vanaf eind twintig, begin dertig begint je huid ongeveer 1% collageen per jaar te verliezen. Na je 50e levensjaar maakt je lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan!

Bij Irisistible kunnen we de collageen aanmaak met verschillende huidverbeterende behandelingen stimuleren, maar je kan het dus ook slikken!

Firmness van Pascaud is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen – die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid – in de juiste verhouding aanwezig zijn. Perfect om de stevigheid van de huid te stimuleren.

Resultaat:

Na drie maanden zie je dat de veerkracht, spankracht en het volume van de huid toenemen. De supplementen zijn bovendien vegan en glutenvrij.

Wil je meer weten over wat voedingssupplementen voor jouw huid kunnen doen? Meld je dan aan voor dit thema op dinsdag 23 november aanstaande!

Zien we je dan?

Liefs Iris en Suzanne

NIEUW bij Irisistible: Genosys Microneedling

By | Geen categorie | No Comments

Het is inmiddels officieel herfst! Ondanks dat de zon misschien niet zoveel geschenen heeft als dat we zouden willen en vele van jullie lekker in eigen land zijn gebleven, hopen we dat je toch hebt genoten van de zomermaanden.

Wij zijn inmiddels weer hard aan het werk in de salon en worden blij van de herfst. Waarom? De herfst is de perfecte periode om te werken aan jouw droomhuid!Daarom hebben we bij Irisistible een gloednieuwe behandeling op het gebied van huidverbetering.

Welk cijfer geef jij jouw huid?

Pak eens een spiegel en bekijk je huid van dichtbij… wat zie je allemaal? Poriën, lijntjes, rimpels, onzuiverheden, vlekjes? Iedere huid vertoont tekenen van beschadiging, zeker naarmate we ouder worden. Welk cijfer zou jij je huid geven?

Ons hart gaat sneller kloppen als we ervoor kunnen zorgen dat jij zelfverzekerd en tevreden in de spiegel kunt kijken. Natuurlijk hoort er hier en daar een rimpel of oneffenheid bij. Dat is helemaal niet erg! Zolang de huid maar goed in conditie is en straalt.

NIEUW bij Irisistible

Om nog betere resultaten te kunnen behalen op het gebied van huidverbetering hebben wij ons aanbod uitgebreid met een gloednieuwe behandeling: Microneedling met Genosys. 

Misschien heb je weleens van Microneedling gehoord. Het is een begrip en een veel toegepaste behandeling in beautyland omdat de resultaten er niet om liegen. Daarover later in deze blog meer, want we willen je eerst kort uitleggen wat Microneedling inhoudt.

Wat is microneelding?

Microneedling is een behandeling waarbij er op gecontroleerde wijze minuscule openingetjes in de huid worden gemaakt. Je kunt het zien als een minimale en gecontroleerde beschadiging. Hierdoor voelt de huid de behoefte deze beschadigingen te herstellen. Tijdens dit proces vernieuwt en herstelt de huid zichzelf en wordt er collageen en elastine aangemaakt.

Wat kun je verwachten?

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. In sommige gevallen kan de huid licht gaan schilferen. De reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden. Het volledige resultaat is zichtbaar na zo’n 6 tot 8 weken. Deze tijd heeft de huid nodig om te herstellen en voldoende collageen en elastine aan te maken. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de behandeling door! Waardoor de huid steeds gezonder, gladder en strakker wordt. 

Wat zijn de resultaten?

Natuurlijk wil je graag weten welke resultaten je kunt verwachten. Iedere huid is anders en ook leeftijd en leefwijze spelen hierin een grote rol. Daarnaast kan het gebruik van de juiste skincare producten het resultaat vergroten en ervoor zorgen dat het resultaat langer aanhoudt.

Dit zijn de resultaten die wij bij onze klanten zien:

 • Rimpels worden minder diep
 • De huidtoon egaliseert
 • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
 • Vermindering/verheldering van pigmentvlekken
 • Vermindering van couperose en rosacea (roodheid)
 • (Acne)littekens worden oppervlakkiger
 • Verfijning van grove poriën
 • Een mooie gezonde glow

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Mirconeedling behandeling van Genosys is in het bijzonder geschikt voor huiden met (droogte) lijntjes, rimpels, acne, littekens, zonbeschadigingen en een onregelmatige huidstructuur.

Wat maakt de Microneelding van Genosys zo bijzonder?

Wij hebben bewust gekozen voor de Microneedling van Genosys omdat deze verder gaat dan de meeste Microneedling behandelingen:

 1. Het koolstofmasker en peptide masker dat we tijdens de behandeling toepassen vergroten het resultaat en zorgen voor zo min mogelijk down-time (hersteltijd). 
 2. De roller waarmee we de Microneedling uitvoeren bestaat uit diamantvormige naalden die ervoor zorgen dat de behandeling minder gevoelig is. 
 3. Er is keuze uit verschillende soorten Power Solutions zodat we ieder huidprobleem kunnen aanpakken
 4. We creëren iedere behandeling zo’n half miljoen openingetjes in de huid. Hierdoor kunnen werkstoffen beter worden opgenomen en wordt de huid aangezet om zich te herstellen, waardoor deze weer strak en glad wordt. 

Wil jij deze herfst samen met ons werken aan jouw droomhuid? Wil je zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken en je huid een dikke voldoende kunnen geven?

Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie of als je een vraag hebt.