permanente-make-up

Permanente make-up voor lippen om te zoenen

By | Geen categorie | No Comments

Volle lippen zijn een teken van vrouwelijkheid, goede gezondheid, jeugdigheid en vruchtbaarheid. Niet iedereen is echter door Moeder Natuur bedeeld met een mooi gevormde mond. En ook al ben je dat wel, toch zal je merken dat je lippen dunner worden bij het stijgen der jaren. Zelfs je liplijn wordt minder strak. Met lippenstift kun je dat nog een beetje verdoezelen, maar vaak is dat maar van korte duur. Dit komt doordat de kleur vaak een beetje uitloopt in de fijne lijntjes boven je lippen of omdat er na verloop van tijd meer lippenstift op je glas zit dan op je lippen.

Oorzaken

Collageen, of eigenlijk het gebrek daaraan, is misschien wel de voornaamste reden dat je lippen smaller worden als je ouder wordt. Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam dat onder andere voor stevigheid en elasticiteit van je huid zorgt. Vanaf je 25ste jaar loopt de productie langzaam terug, maar na je 40ste gaat dat ineens een stuk sneller. Maar er zijn meer boosdoeners. Denk maar eens aan UV-schade, roken of erfelijke factoren. Botafbraak en tandverlies zorgen voor minder steun aan je bovenlip, waardoor die dieper komt te liggen en daardoor optisch smaller lijkt.

Celebrities

Toch zijn volle lippen op dit moment helemaal hot. Je hoeft maar aan diverse celebrities te denken die regelmatig op social media opduiken. Alhoewel je bij velen van hen de vorm en het formaat van de lippen niet echt meer natuurlijk kunt noemen. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak, en er is niets op tegen om je lippen op te laten vullen met fillers, maar niet iedereen voelt zich daar prettig bij.

Permanente make-up

Gelukkig is er ook een andere mogelijkheid: permanente make-up. Alhoewel wij bij Irisistible voornamelijk geboekt worden voor het zetten van wenkbrauwen en eyeliners, zien we het laatste jaar dat steeds meer vrouwen ook kiezen voor full lips. Het is een heel mooie techniek waarbij je lippen nog steeds heel natuurlijk ogen, maar ze wel weer veel voller lijken.

Volle én natuurlijke lippen

De lipranden worden weer strak en mooi gelijk van vorm gemaakt en de lippen zelf worden ingekleurd met een natuurlijke roze- of roodtint, al naar gelang welke kleur het beste bij je huid past. Na de behandeling hebben je lippen één tot twee weken nodig om te genezen, maar daarna heb je er twaalf tot achttien maanden plezier van. Tegen die tijd zal de permanente make-up zijn vervaagd en is het tijd om het bij te laten werken.

Contact

Het grote voordeel van permanente make-up is dat je je lippenstift niet meer steeds hoeft bij te werken, terwijl je lippen er toch altijd tiptop uitzien. Vanaf het moment dat je opstaat totdat je naar bed gaat. Mooie volle lippen die gezien mogen worden. Overweeg jij of het ook iets voor jou is? Neem gerust even contact op, zodat we jou er alles over kunnen vertellen!

anti-aging

Anti-aging: draai de klok weer terug

By | Geen categorie | No Comments

We willen allemaal graag ouder worden, maar niemand wil er graag ouder uit gaan zien. Toch krijg je steeds meer fijne lijntjes en rimpels en pigmentvlekken. Je huid wordt minder zacht, droger, grauwer en je poriën worden grover. Is het niet eens tijd voor een goede anti-aging behandeling zodat je die jeugdige glow weer terugkrijgt?

Huidveroudering

Ook al verzorg je je huid nog zo goed, toch is het proces van huidveroudering niet tegen te houden. Op het moment dat jij de eerste rimpeltjes op je gezicht ontdekt, is dat proces gemiddeld al zo’n jaar of vijftien aan de gang. De wangetjes van een baby zijn nog lekker stevig en elastisch. Dit komt door een optimale hoeveelheid collageencellen en elastinevezels. Naarmate je huid die meer verliest, raakt het haar stevigheid en elasticiteit kwijt. Fijne lijntjes worden rimpels. Je huid wordt slapper en je kaaklijn is niet meer mooi strak.

Andere factoren

Daarnaast zijn er ook nog verschillende factoren die het verouderingsproces van je huid kunnen versnellen. Dat kan komen door erfelijke aanleg of factoren van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling, UV-straling, roken, ongezonde voeding, stress en te weinig slaap. Al dat soort zaken kunnen onuitwisbare sporen op je huid achterlaten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan pigmentvlekken die het gevolg zijn van zonschade.

Anti-aging met Pascaud Synature

Wanneer je je huid echt eens een flinke boost wilt geven, moet je beslist onze Pascaud Synature anti-aging behandeling eens overwegen. Pascaud staat natuurlijk bekend om haar expertise op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging. Synature is een behandelconcept met een synergie tussen een aantal werkzame technieken.

Innovatieve behandeling

Pascaud Synature combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling. Het is een heel innovatieve behandeling voor huidvernieuwing en -verbetering, met de focus op anti-aging. Er wordt niet gewerkt met apparatuur, maar alleen met krachtige peelings, en ragfijne skeletnaaldjes uit natuursponsjes die in je huid worden gedrukt. Deze maken minuscule kanaaltjes in je huid, waardoor de werkstoffen – micronpoeder met een zuiverheid van 99% – meteen op de juiste plek terechtkomen.

Superglad en gezond

De microscopisch kleine naaldjes, en daarmee ook het micronpoeder, blijven nog zeker 24 uur in je huid zitten. Daarna gaan ze er vanzelf weer uit. Dat klinkt enger dan het is, want de naaldjes zijn zó klein dat je ze met het blote oog niet kunt zien. Wat je wel ziet, is het resultaat. Nadat je huid even een beetje kan gaan schilferen, verschijnt er een fijne huidstructuur, een frisse egale teint en een soepele huid. Poriën en fijne rimpels verminderen, de vale kleur en pigmentvlekken verdwijnen en je huid oogt superglad en gezond. Het is de ultieme anti-aging behandeling. Je kunt het proces van huidveroudering dan wel niet stoppen, maar je kunt de klok wel een stukje terugdraaien!

Contact

De winterperiode is dé tijd van het jaar om deze behandeling te ondergaan, want je huid mag daarna een paar dagen niet worden blootgesteld aan de zon. Gun jouw huid ook zo’n boost en neem contact met ons op.

chemische-peeling

Een chemische peeling voor een boost in de winter!

By | Geen categorie | No Comments

In de winter ziet je huid er vaak dof en strak uit. Je hebt schrale en jeukende plekjes en je wordt niet blij als je in de spiegel kijkt. Hoe komt het toch dat je huid zo onder de koude maanden van het jaar te lijden heeft? En, belangrijker nog, wat kun je eraan doen? Irisistible weet raad!

Droge en schrale huid

Eigenlijk is het heel goed te verklaren waarom je huid in de winter zich niet van haar beste kant laat zien. Als je wat ouder wordt, kan je huid sowieso lastiger vocht vasthouden, omdat haar beschermlaag zijn werk niet meer goed doet. Maar ook kou en een gure wind kunnen je huid – zelfs de jonge huid – flink uitdrogen. De lagere luchtvochtigheid in huis, die veroorzaakt wordt doordat je de verwarming aan hebt, draagt hier ook aan bij. Daarnaast produceert je huid tijdens de wintermaanden minder talg. En juist die talg, die grotendeels uit vet bestaat, zorgt ervoor dat je huid soepel blijft en vocht kan vasthouden. Dat alles met elkaar zorgt ervoor dat vocht aan je huid wordt onttrokken. En door de kou trekken de bloedvaatjes in je huid samen, waardoor voedingsstoffen en zuurstof je huidcellen minder gemakkelijk kunnen bereiken.

Flinke boost

Jouw huid kan daarom wel een flinke boost gebruiken. Maar met alleen een goede dagelijkse verzorging en hydraterende crème kom je er echter niet wanneer de temperaturen buiten onder het vriespunt zakken. Nee, er is écht wel wat meer nodig om je huid op te peppen.

Chemische peeling

Een goede optie is een chemische peeling. Bij een dergelijke peeling kunnen huidschade en dode huidcellen op een niet-invasieve en vrijwel pijnloze manier worden verwijderd. Zo komt de zachte en gladde huid daaronder tevoorschijn. De chemische peeling is ook bij uitstek geschikt om in de winter te laten doen, omdat je je huid daarna een paar dagen niet aan de zon mag blootstellen.

Medik8 chemische peeling

Wij van Irisistible maken daarbij gebruik van de chemische peeling van Medik8. Dit is een heel mooi professioneel huidverbeteringsmerk met een ultieme missie: ‘Beautiful skin for life’. Je zult het niet bij de drogist vinden, maar wel bij getrainde professionals zoals wij. Alle producten zijn vrij van parabenen, diervriendelijk en bevatten biologisch actieve ingrediënten die de effectiviteit van huidverbetering verhogen. Deze zogenoemde ‘cosmeceuticals’ zorgen voor ‘cosmeceutische huidverbetering’. Oftewel: huidverbetering volgens farmaceutische kwaliteitsnormen.

Zichtbaar resultaat binnen een paar dagen

De chemische peeling van Medik8 herstelt jouw gedehydrateerde en beschadigde huid. Het mooie is dat je na de behandeling maar weinig hersteltijd nodig hebt. Binnen enkele dagen wordt je huid met zichtbaar resultaat vernieuwd. Zodra de beschadigde huidlaag en dode huidcellen zijn verwijderd, zijn fijne lijntje en rimpels ook meteen minder uitgesproken. Pigmentvlekken verdwijnen en ook eventuele acne is sterk verminderd. Het resultaat is een frisse, heldere en egalere huid.

Een peeling specifiek voor jou

Geen mens is gelijk en dat geldt ook voor de huid. Iedere huid is weer anders en heeft haar eigen specifieke producten nodig. Speciaal daarvoor heeft Medik8 een lijn van diverse peelings samengesteld. Elk met een unieke mix van zuren met minimale irritatie, voor het verkrijgen van een uniforme peeling, zodat het resultaat van een specifiek probleem wordt geoptimaliseerd. Dus of je nu een gevoelige of een verouderde huid hebt, of te maken hebt met een doffe teint, oppervlakkige onvolkomenheden, pigmentvlekken of acne, er is altijd een chemische peeling die past bij wat jouw huid nodig heeft.

Contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op of kom eens langs. Wij helpen jouw huid graag op een gezonde manier door een koude en gure winter heen.

Kaalheid tegengaan, zo doe je dat!

By | Geen categorie | No Comments

Achterovergebogen sta je in de spiegel. Zit er nou nóg minder haar dan laatst? Dat kán toch niet? Sommige mannen staat kaalheid fantastisch, maar dat vlassige bosje haar op je hoofd bedank je liever voor. Hoe krijg je je mooie lokken weer terug?

De oorzaak

Gek is het niet, laten we daar beginnen. Veel mannen krijgen mettertijd last van haaruitval. De een heeft dit op zijn twintigste, dan ander op zijn zestigste. Hierin spelen enkele factoren vaak een grote rol:

 • Genen. Kijk je moeder maar boos aan. Ja, echt je moeder. De kalende genen komen namelijk veel vaker van moeders kant dan van de mannelijke kant. Kaalheid op de kruin en bij de slapen komt het vaakst door erfelijke factoren.
 • Stress. Stress is een andere factor die kan zorgen voor haaruitval. Dit kan lichamelijke of mentale stress zijn. Deze vorm is vaak tijdelijk, maar dit hoeft niet altijd.

Stamceltherapie

Bij deze behandeling zie je al nieuwe haren groeien na 2 à 3 maanden. Met een speciaal apparaat wordt een preparaat in de huid aangebracht. Hiermee wordt de eigen haargroei gestimuleerd. Je zult dus zien dat de eigen haartjes terug gaan groeien. Bij deze ingreep worden dus de cellen in het eigen lichaam gebruikt om natuurlijke haargroei te stimuleren. De hersteltijd is minimaal en de behandeling is pijnloos

Scalppigmentatie

Micro haar pigmentatie, of scalppigmentatie, is geschikt voor het opvullen van de haarlijn. Bij deze methode wordt er pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Je zou het kunnen zien als een soort tattoo, al werkt het net anders dan een tatoeage. Het mooie aan deze methode is dat het in elke fase van kaalheid toe te passen is. Met behulp van een fijne naald worden er pigment aangebracht dat precies lijkt op stoppeltjes. Hierdoor oogt de haardos dikker en krijg je een geschoren look. Het resultaat is niet van echt te onderscheiden. In combinatie met stamceltherapie krijg je een mooi, volle bos haar.

Kom langs!

Bij Irisistible bieden we een combinatie van scalppigmentatie en stamceltherapie. Het resultaat? Een volle bos haar zonder extreem lange hersteltijd of veel pijn. Wanneer je een of beide behandelingen overweegt adviseren we je graag. Neem gerust contact met ons op!

fibroblast

Nóg mooier oud worden doe je zo!

By | Geen categorie | No Comments

Er is geen ontkomen aan: ouder worden we allemaal. Helaas gaat dit voor veel van ons hand in hand met rimpels, fijne lijntjes en een slappe huid. Na de derde ‘Wat zie jij er moe uit’ op een dag ben je er hélemaal klaar mee. Je wilt er wat aan laten doen. Maar een facelift is direct een drastische ingreep en veel mensen blijven het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van messen. Dan is een plasmalift wat voor jou!

Werking

Onze huid is complex. Fibroblasten zijn de werkzame cellen in ons lichaam als het gaat om het stevig houden van de huid en het aanmaken van collageen, wat de huid dan weer elastisch maakt. Als je ouder wordt, worden de fibroblasten minder effectief en veroudert je huid. Geen smeerseltje, huidcrème of nachtverzorging kan hier helaas tegenop. Dit zit dieper in de huid dan een crème kan reiken. De plasmalift, of Fibroblast, behandeling is revolutionair in de zin dat het een niet-chirurgisch alternatief is voor een medische ingreep. Zonder snijden of hechten kan de huid strakker getrokken worden. De behandeling is bijvoorbeeld effectief tegen:

 • Striae
 • Hangende oogleden
 • Slappe huid in het gezicht
 • Milia (of gerstekorrel)
 • Moedervlekken
 • Pigment- of ouderdomsvlekken

Dat willen we natuurlijk allemaal!

Wat doen wij?

Voor we aan de slag gaan, verdoven we de huid. De duur van de behandeling hangt af van welk gebied je laat behandelen. Gemiddeld is dit ongeveer een uur. Mooi meegenomen is dat je direct weer door kunt. De hersteltijd is dus ook nog eens aanzienlijk korter dan bij een chirurgische ingreep. Kleine korstjes zullen binnen 5 á 7 dagen verdwijnen.
Als we klaar zijn, zul je met de weken zien dat je huid er egaler en strakker uitziet. En dat allemaal zonder dat er een mes ook maar in de buurt van je gezicht is geweest. Hoe mooi is dat? Ben jij nou ook benieuwd naar deze behandeling? We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact op!

permanente make-up

Vijf dingen die je moet weten over permanente make-up

By | Geen categorie | No Comments

Permanente make-up wordt steeds bekender en steeds meer vrouwen (en mannen!) kiezen dan ook voor deze behandeling. Het is ook heel fijn om ’s ochtends niet meer in de weer te hoeven zijn met kwasten, eyeliner, poeders of lippenstift. Ook wel zo fijn als jij niet met elke regenbui of tijdens het zwemmen als een verzopen kat voor de dag komt. Maar wat weet jij eigenlijk van pmu? We vertellen je meer!

Écht permanent?

Pmu, zoals de afkorting van permanente make-up luidt, is mogelijk voor bijvoorbeeld je lippen, wenkbrauwen of als eyeliner. Het kan extra aandacht trekken naar verschillende elementen in het gezicht of accentueert deze juist op hele natuurlijke wijze. Anders dan de naam misschien doet denken, is het resultaat semi-permanent. Doordat de make-up in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, zal het met de loop der tijd vervagen. Bij de een gaat dit sneller dan de ander, maar gemiddeld is dit binnen 1 á 2 jaar. Daardoor is het echt anders dan een tattoo. Bij Irisistible hebben we daarom niet alleen de mogelijkheid om de make-up te laten zetten, maar ook om deze bij te werken zodat je er weer even tegenaan kunt.

Mislukt?!

We kennen ze allemaal: de foto’s met slechte PMU-wenkbrauwen die te dun of veel te dik zijn of totaal niet bij het gezicht van de cliënt passen. Als dat zo is, duurt die 1 á 2 jaar vervagen ineens oneindig. Dat wil je natuurlijk absoluut niet. Doordat we bij Irisistible altijd eerst voortekenen en samen met jou vooraf een intake doen, is de kans klein dat het eindresultaat je niet aanstaat of totaal niet is wat je verwacht. We willen natuurlijk allebei dat jij de zaak uitloopt met een look waar je 100% tevreden mee bent.

De kleur

Met de specialist heb je een kleur bepaald en laten zetten, maar als je de volgende dag wakker wordt is de kleur ineens veel donkerder! Dit klopt. Net geplaatste PMU is altijd donkerder dan het eindresultaat. Na ongeveer drie dagen zul je al zien dat het oplicht. Ook korstjes zijn heel normaal. Deze moet je er absoluut niet af gaan pulken. Zo trek je het pigment mee. Geen zorgen, de korstjes verdwijnen binnen een paar dagen al. Even doorzetten, dus. Wie mooi wil zijn…

Niet alleen cosmetisch

Behalve de duidelijke cosmetische toepassingen, kan PMU ook in de medische wereld toegepast worden. Bijvoorbeeld het pigmenteren van de tepelhof na een ingrijpende borstoperatie. Zo wordt een tepel nagemaakt met een 3D-effect dat er natuurlijk uitziet.

Verdiep je in wat je wil

Het is zeker niet mis om voor je afspraak rond te kijken naar wat jij wilt. Als je eyeliner laat zitten, wil je die dan met een wing of gewoon boven (of juist onder) de ogen? Wil je hele warme lip-pmu of heb je liever dat het dichter bij je natuurlijke kleur zit? Helemaal niet gek om Pinterest even door te zoeken en te kijken wat je mooi vindt en wat je denkt dat jou staat! Zo kom je voorbereid naar je afspraak. Wij geven je tijdens je afspraak natuurlijk altijd een advies. We kijken naar de vorm van en kleuren in je gezicht om tot een uitkomst te komen. Wanneer kom je langs voor een afspraak?

Zomerse dagen en festiviteiten

By | Geen categorie | No Comments

De zomer staat alweer voor de deur en daarmee ook de feestelijke dagen in Santpoort-Noord! We vertellen jullie hier graag wat meer over, samen met een aantal tips om jouw huid zo goed mogelijk klaar te maken voor de festiviteiten deze zomer.

Huidtips

Hoe bereid je je huid het beste voor op een feestelijke dag?

 • Om je huid er op z’n best uit te laten zien, is het van belang om te starten met een goede reiniging: eentje die de huid niet te veel uitdroogt waardoor de natuurlijke huidbarrière intact blijft. Hierdoor kan je lekker fris starten!
 • Vervolgens kan je je huid verwennen met een hydraterend masker: aangezien we dan midden in de zomer zitten, heeft je huid al volop van de zon genoten en kan deze wel een extra boost krijgen: zo ga je met glowing skin de feesttent in!

Het Hydrating Mask van Pascaud is hier een mooie voor: deze kan je niet alleen 10 minuten in laten werken voor een ware vocht-boost, maar kan je ook (eens in de week) als nachtcrème gebruiken.

 • Vergeet niet na je dagcrème een goede zonbescherming aan te brengen: deze beschermt je huid niet alleen tegen verbranding, maar ook het beperken van huidveroudering en huidkanker behoren tot de voordelen van voldoende en regelmatig insmeren

Hoe verzorg je je huid het beste na de festiviteiten?

 • Na een lange dag gefeest te hebben, kan het soms lastig zijn om je te zetten tot het ’s avonds (of ’s nachts) reinigen van je gezicht: toch is het minstens zo belangrijk als ’s ochtends. Niet alleen je make-up, maar ook de door je huid aangemaakte talg en de luchtvervuiling: hiermee wil je niet op je lekkere kussen gaan liggen!
 • Pak je rust in de dagen na het feestfestijn: niet alleen om je lichaam weer op te laden, maar ook om je huid de kans te geven tot herstel. Irritaties en puistjes kunnen ook het gevolg zijn stress in het lichaam. Je collageenaanmaak kan ook weer zijn gang gaan zodra je tot rust bent gekomen: dit zorgt ervoor dat je huid mooi en stevig blijft
 • Doordat je toch veel in de zon bent (geweest) kan je huid wel wat extra herstel gebruiken: met het Repair Complex van Pascaud wordt je huideigen reparatie systeem gestimuleerd, stimuleert de reparatie van collageen en elastine en zorgt voor een sneller huidherstel.

Zomerse Zaterdag

Zaterdag 25 juni vindt de Zomerse Zaterdag in de winkelstraat plaats waar wij natuurlijk aan meedoen! Onder het genot van een glaasje prosecco, een verfrissende smoothie en een lolly voor de kids, kan je bij ons een geweldige prijs winnen: een deluxe summer pakket van Pascaud ter waarde van 180 euro!

Deze bevat:

 • Luxe Pascaud strandtas
 • Grote badhanddoek van Pascaud
 • Pascaud Body Polish: milde bodyscrub die als douchegel gebruikt kan worden
 • Pascaud Gel Cream Contouring: verstrakkende en vocht afdrijvende lichaamsgel die een optimaal contouring effect geeft
 • Scrubhandschoenen
 • Pascaud waterfles
 • Pascaud zonnebril
 • Een gouden envelop met geheime inhoud…

Hoe doe je mee?

Kom zaterdag de 25ste langs onze etalage: raad de hoeveelheid parasolletjes in de etalage, laat je contactgegevens samen met je gok achter en diezelfde dag weet je al of je gewonnen hebt.

Bovendien ontvang je 10% korting op behandelingen, met uitzondering van de permanente make-up behandelingen, die je alleen die dag bij ons boekt. Boek je samen met een vriendin, kennis of familielid allebei een behandeling? Dan ontvangen jullie beiden 20% korting!

Suzanne zal je verwelkomen als je bij onze zaak die dag langskomt en geeft je ook graag advies over onze (huid)behandelingen en producten.

Jaarmarkt 

Na een aantal Corona-jaren achter de rug te hebben gehad, verheugen ook wij ons erop dat de Feestweek van 30 juli tot en met 6 augustus door kan gaan.

Op de Jaarmarkt die 4 augustus plaatsvindt, ontvangen we je ook graag met een hapje en een drankje en staan we klaar om advies te geven over de diverse behandelingen die wij aanbieden en welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

Onze openingstijden in de Feestweek worden t.z.t. bekend gemaakt.

We hopen jullie te zien op de feestdagen!

Tot dan en veel liefs,

Iris en Suzanne

Microdermabrasie

By | Geen categorie | No Comments

Bij microdermabrasie wordt met gebruik van losse kristallen, op gecontroleerde wijze een laagje van de opperhuid afgeslepen. Met als doel het verfijnen van het huidoppervlak en aanzetten tot huidvernieuwing.

Letterlijk vertaald: abrasie = afslijpen, derm = huid, micro = microniveau.

Waarvoor is de behandeling bedoeld?

 • Pigmentvlekken
 • Vermoeide, futloze huid
 • Droge/vochtarme huid
 • Verstopte poriën
 • Rokershuid
 • Fijne lijntjes, rimpels
 • Niet-egale huidstructuur, grove poriën
 • (acné) Littekens
 • Gerstekorrels
 • Vette, onzuivere huid
 • Zonschade

Hoe gaan we te werk?

De aluminiumoxide kristallen worden onder stabiele, hoge druk tegen de huid geblazen. Hierdoor “schuren” de kristallen als het ware een dunne laag dode huidcellen weg. Het stratum corneum bestaat uit wel 30 tot 40 flinterdunne laagjes dode huidcellen. Wanneer deze gecontroleerd wordt verdund, ontstaat er ruimte om nieuwe, gezonde en jonge cellen aan te maken. Hierdoor krijgt de huid haar frisse uitstraling en vitaliteit terug. Direct na één behandeling ziet de huid er stralender, egaler en frisser uit.

Wat doet microdermabrasie CrystaPeel voor jouw huid ?

De huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De poriën worden verfijnd en pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie CrystaPeel behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien, terwijl de behandeling pijnloos is en de huid intact blijft.

Het resultaat:

 • Beter opnamevermogen van de huid
 • Verfijnde huidstructuur
 • Meer energie, frisse uitstraling van de huid
 • Verbeterde huidbarrière en snellere celvernieuwing
 • Minder lijntjes/rimpels
 • Worden actieve werkstoffen beter opgenomen

Er wordt eerst gestart met het grondig reinigen van de huid, waarna de huid voorbereid wordt met de Lactic Acid Peeling (melkzuur) om de behandeling te intensiveren. Vervolgens worden talloze minuscule kristallen onder vacuüm met behulp van een smal ‘zuigertje’ over de huid geblazen. Op deze manier worden dode huicellen verwijderd en meteen opgezogen door het apparaat. Om de celvernieuwing extra te activeren, wordt na de behandeling een retinol ampul op de huid aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een masker dat op het huidtype aangepast is. En voilà, meteen een stralende gladde huid!

Direct na de behandeling:

Kan de huid lichte – matige roodheid vertonen

Kan de huid warm aanvoelen

Dient je directe blootstelling aan zonlicht te vermijden

Mag je gedurende 48 uur niet zwemmen of in de sauna

Gedurende de eerste 7 dagen moet je een SPF te gebruiken

Kuuropbouw:

Microdermabrasie kuur van 6 behandelingen:
4 behandelingen, 1x per week
5e behandeling na 14 dagen
6e behandeling na 21 dagen

Hebben we je interesse al gewekt en wil je je huid hiermee verwennen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een afspraak! We hopen je snel weer te zien.

Bovendien hebben we gedurende de maand mei hebben we twee acties lopende:

Moederdag 8 mei

Geef je moeder ultra lange wimpers die de hele dag mooi en verzorgd blijven.Youngblood Outrageous Lashes Mineral Lengthening Mascara €38,50
en
Youngblood Mineral Lengthening Lash Primer €35,-

Samen van € 73,50 NU voor maar €49,-
Deze actie geldt voor de hele maand mei OP=OP

Stralend het lentezonnetje in!

Youngblood Lunar Dust met 20% korting

Deze poeder kan gebruikt worden op gezicht, schouders, decolleté en benen.
Het geeft de huid een gezonde, natuurlijk en zonnige gloed.

Ideaal om te shinen in het lentezonnetje
Deze actie geldt voor de hele maand mei OP=OP

Veel liefs,

Iris en Suzanne

De grote voorjaarsschoonmaak!

By | Geen categorie | No Comments

Zoals jullie allen wel zal zijn opgevallen schijnt de zon de laatste weken alweer volop! De vogels beginnen te fluiten, het weer wordt aangenamer en we gaan er vaker op uit: de lente is al van start gegaan! De grote voorjaarsschoonmaak is een welbekend fenomeen in het huishouden om fris en energiek de lente in te luiden, maar wist je dat je huid ook een grote schoonmaak goed kan gebruiken na de lange en gure winter? Wij vertellen je er graag alles over aan de hand van een aantal stappen!

In de winter verzorg je je huid ’s avonds misschien vluchtig om je make-up eraf te halen en de inhoud van de dichtstbijzijnde tube crème vervolgens op je huid te smeren zodat je snel je warme bed in kan duiken. Een uitgebreide reiniging schiet erbij in door het drukke programma met verstopte poriën, oneffenheden en een vergroofde huidstructuur ten gevolge. Kan je jezelf hierin herkennen? Dan helpen wij je graag om hierin verbetering aan te brengen.

Stap 1: Ben je wel tevreden met je reiniging?

Droogt je huidige reinigingsproduct je huid misschien te veel uit waardoor je huid trekkerig voelt na het reinigen? (Tip: Cleansing Balm). Of heb je juist het idee dat het je huid niet goed genoeg wordt reinigt? (Tip: Surface Radiance Cleanse). Heroverweeg in deze gevallen te veranderen van reiniging: het beste is om een reiniging te hebben die je op je huid in kan masseren en vervolgens af kan spoelen met lauwwarm water. Wij assisteren je graag in de keuze van een goede reiniging die bij jouw huid past om jou met plezier te kunnen laten poetsen!

Stap 2: Reinig je huid twee keer per dag

’s Avonds is je huid het meest actief: daarom is het fijn om het opgebouwde vuil van de nacht eraf te wassen, de restjes nachtcrème te verwijderen en fris de dag te beginnen zodat je dagverzorging zo optimaal mogelijk kan inwerken. Voordat je je bed induikt, reinig je je huid wederom om make-up en de opgebouwde talg te verwijderen voordat je je actieve nachtverzorging aanbrengt en deze optimaal laat inwerken. Door twee keer te reinigen was je tevens direct dode huidcellen weg en houd je op die manier je huidstructuur in balans. Hiermee voorkom je verstopte poriën en oneffenheden.

Stap 3: Huur een schoonmaakster in!

Elke 5 à 6 weken heeft je huid zich ongeveer weer vernieuwd. Door elke 5 à 6 weken een dieptereiniging te ondergaan, worden dode huidcellen en onzuiverheden extra goed verwijderd zodat je weer met een schone lei verder kunt gaan met reinigen thuis.

Lente treatment

Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een speciaal lente treatment ontwikkeld om het meeste te halen uit de dieptereiniging: voor zowel de gevoelige huid als de huid die wat meer aankan. Aan de hand van een oppervlakte- en een dieptereiniging, een huidverbeterende ampul en een op de huidbehoefte aangepast masker met een speciale dagverzorging ter afsluiting. Heb je interesse in deze behandeling? Vanaf 21 maart is deze te boeken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of boek deze online op onze website.

Veel schoonmaak plezier!

Liefs, Iris en Suzanne

De meest liefdevolle dag van het jaar komt er weer aan!

By | Geen categorie | No Comments

(Hoe) vieren jullie Valentijnsdag?

Valentijnsdag: de dag van de liefde. Liefde voor onze geliefdes, dierbaren en vrienden; eigenlijk een dag om stil te staan bij alles wat je liefhebt. Laten we op deze dag ook eens stil staan bij de liefde voor jezelf en de huid. We willen altijd het beste voor anderen en hebben daardoor zelf een druk leven, maar het is ook belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Je huid is immers je grootste orgaan dat diverse taken heeft zoals het beschermen en registreren van aanrakingen en vele andere prikkels.

Heb je nog geen inspiratie opgedaan om 14 februari goed te vieren? Wij hebben wat tips op een rij gezet!

–       Ben je nog opzoek naar de perfecte rode lippenstift? Of wil je je huid een echte boost geven met een prachtig huidverbeterend product? Bij aankoop van een product, alle producten tellen mee, maak je kans op de Mystery Beauty Box ter waarde van 137 euro!

Hoe doe je mee? Lever je bon in met daarop je naam en mailadres, stop hem in de Valentijn-pot en maak kans! Op 14 februari maken wij de winnaar bekend.

–       De horeca en cultuursector zijn natuurlijk weer geopend en welke dag is er beter geschikt om uiteten te gaan met je geliefde, dierbaren of vrienden dan met Valentijn? Het perfecte moment om eens rustig bij te kletsen en bovendien… liefde gaat door de maag!

–       Een romantische wandeling maken is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook een leuk uitje om echt eens even samen te zijn.

–    Herleef je eerste date of ontmoeting met een geliefde of vriend(in)! Herleef jullie eerste klassieke bioscoop-date, ga terug naar de plaats waar jullie elkaar ontmoette of blader eens oude fotoboeken samen door.

–       Moeten jullie onverhoopt toch thuisblijven vanwege het weer of zitten jullie in quarantaine? Een vrolijke spelletjesmiddag of samen een nieuw bakrecept uitproberen is hiervoor de uitgelezen kans!

Liefde moet van twee kanten komen: ook echte huidverbetering komt pas tot stand door de combinatie van zowel goede voeding en leefstijl als correcte huidverzorging. Wil je meer advies over je (huid)aandoening en hoe je er door middel van aanpassing in de twee kanten verbetering in kan bereiken? Maak een afspraak voor een huidanalyse!

Wist je dat Pascauds schoonheidsdriehoek bestaat uit huidverzorging van buitenaf (cosmeceuticals), voedingssupplementen om je huid van binnenuit te verbeteren (nutriceuticals) en tot slot de zen beauty: hoe relaxter je bent, hoe mooier je uitstraling. In deze filosofie komt de ondersteuning van binnenuit extra naar voren; iets wat wij in een behandeling graag meenemen als we naar een resultaat toewerken!

Wij wensen jullie allemaal een liefdevolle dag toe!

Liefs,

Iris en Suzanne