Spataderen, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Cosmetische chirurgie kan bepaalde huidafwijkingen in veel gevallen verminderen, maar vrijwel altijd blijven er delen van de plek zichtbaar. Wij zijn geregistreerde schoonheidsspecialist en met speciaal daarvoor ontwikkelde producten kunnen wij diverse huidoneffenheden camoufleren.

Wij kunnen Vitiligo specialistisch camoufleren.

Hoe werkt een behandeling met camouflageproducten?

Wij zullen de specifieke plek behandelen door toepassing van speciale camouflageproducten. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur samengesteld die het best overeenkomt met jouw huidkleur. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof).

Leer zelf camoufleren

De behandeling leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat je zelf vaardig wordt in het camoufleren. Wij kunnen je daarbij helpen.

Verzekering

Vaak worden de camouflage therapie behandelingen vergoed, neem hierover contact op.