Als expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging, vult Pascaud met haar behandelingen de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek.

Schoonheid van buiten naar binnen

Dit stimuleren we met onze beauty-behandelingen en krachtige cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn verzorgingsproducten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

Schoonheid van binnen naar buiten

Dit bevorderen we met onze natuurzuivere nutriceuticals en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Het spreekt voor zich dat je ook zelf je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden door gezonde voeding.

Beauty Triangle

Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt. We noemen dat bij Pascaud de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.dat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt. We noemen dat bij Pascaud de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.