Valentijnsdag

Geplaatst op: 12 februari 2024

Binnenkort is het weer Valentijnsdag. Wij hebben een prachtige top 5 gemaakt van producten die je nog meer laten stralen op deze romantische dag.

Deze top 5 is in onze winkel te vinden, hier vind je alle informatie van de producten die je een mooie glow geven voor de Valentijn. Laat je adviseren door onze specialist over hoe je deze Valentijns producten moet gebruiken (deze top 5 is ook te vinden vanaf 6 februari op onze social media).

Ook hebben we de ‘All you need is love’ treatment.

Met deze behandeling kan je jezelf of je partner verrassen. We geven de huid een mooie boost en upgraden de behandeling met een 79% vitamine C serum, dit serum verhelderd en egaliseert de huid direct, de liefde die je je huid geeft doormiddel van deze treatment straalt er dan gelijk vanaf! Daarnaast krijg je na de behandeling ook nog een professionele Valentijns make-up van ons cadeau.

Deze behandeling is vanaf NU te boeken. (Wel alleen op Valentijnsdag in te plannen.)

Ik wil de ‘All you need is love’ treatment boeken

P.S. Op 10 februari vieren we in ‘hartje’ Santpoort al Valentijnsdag, samen met Dr. Love. Je kan op deze dag bij ons gratis een heerlijk oogmasker ophalen om jezelf even lekker te verwennen en voor te bereiden op Valentijnsdag.
(op=op)

Last van een vermoeide oogopslag of stoor jij je aan de rimpels rond de mond?

Dan hebben wij de oplossing voor jou. Je kan bij ons namelijk vrijwel elke behandeling upgraden met de microneedling Dermafix. De Dermafix is het gericht insluisen van actieve werkstoffen, deze ‘solutions’ worden op jou huid afgestemd om zo het probleem aan te pakken. Zo zie je direct de rimpels en/of verkleuringen onder de ogen al minder worden. Door de stempel techniek is het voor elk huidtype geschikt.

(€55,- per zone)

Stuur een e-mail naar Irisistible Santpoort


Beste wensen voor 2024

Geplaatst op: 1 januari 2024

Allereerst willen wij jou het beste wensen voor het nieuwe jaar.

Elke maand een nieuwe vlog

Vanaf dit jaar gaan we het net even anders doen. We gaan in plaats van een blog, elke maand een vlog uploaden. Deze komt speciaal voor jullie op de website van Irisistible! Hierin kan je alle nieuws, weetjes en deze maand zelfs een challenge ontdekken.

Check onze eerste blog

Irisistible’s Detox Challenge:

Voor een gezonder lichaam en een stralende huid.

Deze maand dagen wij jullie uit om mee te doen aan onze detox challenge.
Met 3 kleine aanpassingen in je dagelijkse routine zorg je voor een gezonder gevoel van binnen en van buiten, ook krijg je een mooie glow en een frisse teint op je gezicht.

Hierbij de 3 stappen:

Stap 1. Drink iedere ochtend een glas lauw water met vers citroensap, dit zit boordevol vitamines en mineralen, en is enorm goed voor de spijsvertering.
Stap 2. Ga elke dag minimaal 30 minuten wandelen, dit werkt stress verminderend, je kan je hoofd lekker leegmaken en het helpt bij het concentratie vermogen, en het is een makkelijke manier om een paar kilootjes kwijt te raken!
Stap 3: Inname van vitamine C, helpt de weerstand verhogen waardoor je minder snel ziek zult worden. Vooral in deze maanden fijn, waarin je sneller grieperig word of stress kunt ervaren. Probeer bijvoorbeeld de C&C kauwtabletten van Pascaud, deze vinden kinderen ook erg lekker!

Houdt onze socials in de gaten om te kijken hoe wij het er zelf vanaf brengen tijdens de challenge.

Irisistible’s Detox Treatment:

Deze maand staat in het teken van de Synature behandeling van Pascaud.
Deze behandeling bestaat uit krachtige peelings gecombineerd met een nieuwe manier van natural needling met holle skeletnaaldjes van zoetwaterspons.

Met deze behandeling behaal je totale huidvernieuwing en fantastische resultaten, namelijk:

  • Een verfijnde huidstructuur, poriën en fijne rimpels verminderen
  • Frisse egale teint, vale kleur en hyperpigmentatie verdwijnt
  • Soepelere huid, diepe hydratatie en maximale opname van de werkstoffen
  • Anti-ontsteking, helpt tegen acne, schilfering en onzuiverheden

Na de behandeling krijg je een Synature homekit mee naar huis om de huid de beste verzorging te geven die hij nodig heeft.


6-jarig bestaan

Geplaatst op: 1 november 2023

Om mijn 6-jarig bestaan te vieren met mijn trouwe klanten introduceer ik per 23 november een nieuwe manier om jouw favoriete producten te ontvangen waardoor je nooit meer zal misgrijpen!

Met een abonnement is gemak een groot voordeel. Je hoeft je geen zorgen te maken over het telkens opnieuw bestellen van je favoriete producten – deze ontvang je automatisch op betrouwbare basis, dat scheelt weer tijd en moeite.

Kies uit een van onderstaande opties met bijv. de Pascaud producten.

PAKKET BRONS

Ontvang per kwartaal de basisproducten (reiniging, dag en nachtcrème) en krijg producten
twv € 150,- cadeau*.

PAKKET ZILVER

Je kunt ook gaan voor een uitgebreider pakket – met buiten de basisproducten – ook de oog crème voor dag en nacht erbij en krijg producten twv € 200,- cadeau*.

PAKKET GOUD

Wil jij het beste voor jouw huid en ga je voor all-in met de hoog gewaardeerde serums erbij dan ontvang je maar liefst € 250,- aan gratis producten cadeau*

Elke seizoenswisseling zorgen wij ook dat het perfecte product voor jouw huid in de kwartaal box zit zodat je altijd het maximale uit je huid kan halen.

Wie jarig is trakteert!

Sluit jij op 23 november een abonnement af dan ontvang je een luxe Irisistible goodiebox van ons cadeau! Houdt onze socials goed in de gaten voor een sneak peek naar de inhoud.

*gratis producten zijn bij een jaarabonnement

Wil je hier meer over weten (van welke abonnementsvormen wij hebben met Medik8 producten of producten voor jou op maat), klik dan op onderstaande knop!

Ik wil meer weten over de abonnementsvormen!