De week van de stenen winkel.

Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren is de week van de stenen winkel georganiseerd vanaf maandag 8 mei t/m zondag 14 mei. Daarom hebben wij die week iets heel leuks voor jou!

Observ 520x huidanalyse; wil jij weten hoe het ECHT met je huid gaat?

De Observ 520x maakt het onzichtbare zichtbaar. Je ziet tot in detail de gezondheid van uitgebreide huidlagen. Geen aannames maar op basis van de werkelijkheid, want zien is geloven. Je ziet een voorbeeld van een situatie van UV-schade, verborgen poriën, pigmentatiestoornissen, actieve bloedcirculatie of hoge talgklierproductie. Inzichten die van onschatbare waarde zijn voor een effectief behandelplan. Voor een echt goed product advies. Voor een gezonde huid.

Vanaf dinsdag 9 mei t/m zaterdag 13 mei kun je een afspraak maken voor een vrijblijvende huidanalyse. Je ontvangt na de analyse een huidpaspoort + advies en € 10,- KORTING op een gezichtsbehandeling!

(vraag naar de voorwaarden)

Dit wil je toch ook niet missen 🙂

Maak een afspraak


Moederdag deal❤️

Wil jij je moeder OF jezelf lekker laten verwennen en er STRALEND uitzien op zondag 14 mei?

Boek dan tussen 9 mei en 13 mei een uniek op maat afgestemde gezichtsbehandeling in van Medik8 en ontvang een verrassing cadeau! Zowel de behandeling als de verrassing worden afgestemd op de huid.

Behandelingsduur: 45min.
Aanbiedingsprijs: 69,- incl. cadeau.

Wil jij je moeder graag in het zonnetje zetten op Moederdag? Maar weet je niet zo goed hoe je haar kunt verwennen?

Een cadeaubon van Irisistible Cosmedisch Centrum is dan een leuk idee! Kies een bedrag naar keuze en laat je moeder deze inleveren voor een mooie huid verbeterende behandeling bijvoorbeeld! Of een fijne crème voor het gezicht!

Wij maken er een mooi cadeau van zodat het feestelijk is om te geven en dus om te krijgen

Ik wil de moederdag deal!