Voor al uw vragen over schoonheid en verantwoorde huidverbetering op het gebied van huid, uiterlijk, make up kunt u bij ons terecht.

Iris

Eigenaresse Iris is Master in permanente make-up en medische pigmentatie en ze is een gediplomeerde huidspecialiste. Het aanbrengen van permanente make-up is een secuur en verantwoord vak. Dat leer je niet in enkele dagen. Een gedegen opleiding is hiervoor van het grootste belang. Iris is gespecialiseerd in dit vak en mag zich ‘Master in permanente make-up’ noemen.

Mandy

Vanaf mijn 16e wist ik al dat ik het vak in wilde. Schoonheidsspecialiste worden en mensen nog mooier maken. Hier bij Irisistible ligt mijn focus op wenkbrauw styling en daarnaast verzorg ik onze Social Media kanalen. Door mijn expertise in de beautybranch kan ik u uitstekend adviseren over onze professionele producten en sta ik elke dinsdag en vrijdag voor u klaar om u welkom te heten in onze prachtige salon.

Isabelle

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Isabelle Hoekstra en ik ben 25 jaar. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werk met veel plezier bij Irisistible. Mijn specialisatie is het verbeteren van uw huid en daar haal ik het meeste plezier uit! Hoe leuk is het, om samen met u het allerbeste uit jou te halen en jouw huid te laten stralen!

Zo hoop ik u snel te mogen ontvangen in de salon om u nog mooier te mogen maken.

Mijn verder specialisaties zijn; wenkbrauwstyling, ‘chemische’ peelings en microdermabrasie.

Lees meer over ons aanbod aan behandelingen