Irisistible - Cosmedisch Centrum Santpoort

Over ons – Iris
Eigenaresse Iris is Master in permanente make-up en medische pigmentatie. Het aanbrengen van permanente make-up is een secuur en verantwoord vak. Dat leer je niet in enkele dagen. Een gedegen opleiding is hiervoor van het grootste belang. Iris is gespecialiseerd in dit vak en mag zich ‘Master in permanente make-up’ noemen.

Lees meer over ons aanbod aan behandelingen:

Onze behandelingen

Masters in permanente make-up

Over ons – Suzanne
“Zelf heb ik een aantal jaar terug ook veel problemen gehad heb met mijn huid, daarom wil ik graag andere mensen helpen om zich weer mooi te voelen, zodat ze met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.”

Met haar passie voor de huid kan Suzanne veel bereiken op het gebied van huidverbetering: van huidproblemen tot huidverjonging. Zij is onder andere gespecialiseerd in acne en camouflage-therapie en met deze kennis kan ze een mooie huid realiseren voor jong en oud. Deze behandelingen kunnen via haar bij de zorgverzekering worden ingediend. Elk jaar volgt Suzanne nieuwe trainingen en opleidingen, zodat ze bij Irisistible de beste resultaten kan behalen op natuurlijke wijze.

Uiteraard kan je bij Suzanne ook een heerlijke ontspannen behandeling ondergaan als je jezelf lekker wilt verwennen, met een goed productadvies en mooie make-up verlaat je stralend de salon!

Lees meer over ons aanbod aan behandelingen.

Een gastvrij onthaal. Ik heb een zeer duidelijke uitleg over permanente make-up gehad. Tevens zijn al mijn vragen beantwoord. Mooie nette salon, ik ga voor de vervolgafspraak.

Carla Dekker

Goede service, vriendelijke medewerkers en het eindresultaat is top. Heel blij mee!

Sylvia de Graaf

Na één jaar weer mijn wenkbrauwen laten bijwerken en superblij met het resultaat. We kunnen er weer een jaar tegen aan.

Bianca Bultman

Iris is in staat het mooiste van jezelf naar boven te halen. Kijkt en luistert goed. Heel professioneel!

Marion Dercksen

Keurige salon, goede voorlichting en uitleg, prima behandeling en goede nazorg. Resultaat, prachtige getatoeëerde wenkbrauwen! Zeer tevreden!

Mevr. Reiding

Ben super blij met mijn wenkbrauwen! Zeer goed advies gekregen en precies zoals ik wilde! Boven verwachting!

Sabine Holsboer

Super professioneel, vriendelijk en vakkundig. Ik ben heel blij met mijn nieuwe wenkbrauwen!

Banca Kloosterhuis

Zo fijn om te kunnen vertrouwen op een deskundig advies en zorgvuldige behandeling!

Yvonne van Kooten