De ultieme missie van Medik8 is een ‘Beautiful Skin for Life’ en dit is eenvoudig te bereiken. Volg hiervoor de kernfilosofie van CSA: vitamine C plus zonbescherming overdag en vitamine A ‘s nachts. Zodra een product op is, kun je telkens kiezen voor een product met een hoger percentage werkstoffen dan de voorgaande; op deze manier stimuleer je de huid keer op keer om zich te verbeteren.

Vitamine C

Stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en meer heldere huid.

Zonbescherming

Ongeveer 80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon. Huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je huid kunnen bereiken.

Vitamine A

Als expert in vitamine A heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verbeteren terwijl je slaapt. Het versnelt celvernieuwing en het vermindert talgproductie. Vitamine A is het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering.

Bovendien heeft Medik8 specifieke productlijnen voor elke huid die specifieke verbetering wil bereiken: acne, pigmentatie, porieverfijning, roodheid en herstel zijn daar onderdeel van.

Gezichtsbehandelingen

Verbeter de huidgezondheid met een Medik8 professionele behandeling – de ultieme weg naar een egale, stralende huid. Iedere behandeling is zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen en te vernieuwen en iedere behandeling biedt zichtbare resultaten. Wij maken ieder advies persoonlijk zodat je een behandeling krijgt die voldoet aan de veranderende behoeften van je huid. Onze bijzonder sterke en professionele producten zorgen voor een optimaal resultaat. Van diverse peelings tot behandelingen om de huid intensief te hydrateren, kalmeren en te zuiveren.