Wat is microneelding?

Microneedling is een behandeling waarbij er op gecontroleerde wijze minuscule openingetjes in de huid worden gemaakt. Je kunt het zien als een minimale en gecontroleerde beschadiging. Hierdoor voelt de huid de behoefte deze beschadigingen te herstellen. Tijdens dit proces vernieuwt en herstelt de huid zichzelf en wordt er collageen en elastine aangemaakt.

Wat kun je verwachten?

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. In sommige gevallen kan de huid licht gaan schilferen. De reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden. Het volledige resultaat is zichtbaar na zo’n 6 tot 8 weken. Deze tijd heeft de huid nodig om te herstellen en voldoende collageen en elastine aan te maken. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de behandeling door! Waardoor de huid steeds gezonder, gladder en strakker wordt.

Wat zijn de resultaten?

Natuurlijk wil je graag weten welke resultaten je kunt verwachten. Iedere huid is anders en ook leeftijd en leefwijze spelen hierin een grote rol. Daarnaast kan het gebruik van de juiste skincare producten het resultaat vergroten en ervoor zorgen dat het resultaat langer aanhoudt.

Dit zijn de resultaten die wij bij onze klanten zien:

 • Rimpels worden minder diep
 • De huidtoon egaliseert
 • Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen
 • Vermindering/verheldering van pigmentvlekken
 • Vermindering van couperose en rosacea (roodheid)
 • (Acne)littekens worden oppervlakkiger
 • Verfijning van grove poriën
 • Een mooie gezonde glow

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Mirconeedling behandeling van Genosys is in het bijzonder geschikt voor huiden met (droogte) lijntjes, rimpels, acne, littekens, zonbeschadigingen en een onregelmatige huidstructuur.

Wat maakt de Microneelding van Genosys zo bijzonder?

Wij hebben bewust gekozen voor de Microneedling van Genosys omdat deze verder gaat dan de meeste Microneedling behandelingen:

 1. Het koolstofmasker en peptide masker dat we tijdens de behandeling toepassen vergroten het resultaat en zorgen voor zo min mogelijk down-time (hersteltijd).
 2. De roller waarmee we de Microneedling uitvoeren bestaat uit diamantvormige naalden die ervoor zorgen dat de behandeling minder gevoelig is.
 3. Er is keuze uit verschillende soorten Power Solutions zodat we ieder huidprobleem kunnen aanpakken
 4. We creëren iedere behandeling zo’n half miljoen openingetjes in de huid. Hierdoor kunnen werkstoffen beter worden opgenomen en wordt de huid aangezet om zich te herstellen, waardoor deze weer strak en glad wordt.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of stuur een e-mail naar info@irisistible-santpoort.nl voor meer informatie of als je een vraag hebt.