De Fibroblast applicator geeft een Plasmatische flits, waardoor de overtollig huid zichtbaar vermindert.

Hoe werkt het?

Het PUREBEAU FIBROBLAST-apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Na de behandeling

Eén of twee dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de vijf en zeven dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen ze. Lichte verkleuring is na uiterlijk drie weken verdwenen.

Het resultaat

De huid is aanzienlijk verbeterd, de fibroblast zorgt voor een snelle en littekenvrije genezing en de elasticiteit van de huid is verbeterd. Naast de behandeling voor een stevigere huid met aangespannen contouren wordt het ook toegepast voor het verwijderen of verminderen van pigmentvlekken.

Resultaten