De grote voorjaarsschoonmaak!

By 16 maart 2022 Geen categorie

Zoals jullie allen wel zal zijn opgevallen schijnt de zon de laatste weken alweer volop! De vogels beginnen te fluiten, het weer wordt aangenamer en we gaan er vaker op uit: de lente is al van start gegaan! De grote voorjaarsschoonmaak is een welbekend fenomeen in het huishouden om fris en energiek de lente in te luiden, maar wist je dat je huid ook een grote schoonmaak goed kan gebruiken na de lange en gure winter? Wij vertellen je er graag alles over aan de hand van een aantal stappen!

In de winter verzorg je je huid ’s avonds misschien vluchtig om je make-up eraf te halen en de inhoud van de dichtstbijzijnde tube crème vervolgens op je huid te smeren zodat je snel je warme bed in kan duiken. Een uitgebreide reiniging schiet erbij in door het drukke programma met verstopte poriën, oneffenheden en een vergroofde huidstructuur ten gevolge. Kan je jezelf hierin herkennen? Dan helpen wij je graag om hierin verbetering aan te brengen.

Stap 1: Ben je wel tevreden met je reiniging?

Droogt je huidige reinigingsproduct je huid misschien te veel uit waardoor je huid trekkerig voelt na het reinigen? (Tip: Cleansing Balm). Of heb je juist het idee dat het je huid niet goed genoeg wordt reinigt? (Tip: Surface Radiance Cleanse). Heroverweeg in deze gevallen te veranderen van reiniging: het beste is om een reiniging te hebben die je op je huid in kan masseren en vervolgens af kan spoelen met lauwwarm water. Wij assisteren je graag in de keuze van een goede reiniging die bij jouw huid past om jou met plezier te kunnen laten poetsen!

Stap 2: Reinig je huid twee keer per dag

’s Avonds is je huid het meest actief: daarom is het fijn om het opgebouwde vuil van de nacht eraf te wassen, de restjes nachtcrème te verwijderen en fris de dag te beginnen zodat je dagverzorging zo optimaal mogelijk kan inwerken. Voordat je je bed induikt, reinig je je huid wederom om make-up en de opgebouwde talg te verwijderen voordat je je actieve nachtverzorging aanbrengt en deze optimaal laat inwerken. Door twee keer te reinigen was je tevens direct dode huidcellen weg en houd je op die manier je huidstructuur in balans. Hiermee voorkom je verstopte poriën en oneffenheden.

Stap 3: Huur een schoonmaakster in!

Elke 5 à 6 weken heeft je huid zich ongeveer weer vernieuwd. Door elke 5 à 6 weken een dieptereiniging te ondergaan, worden dode huidcellen en onzuiverheden extra goed verwijderd zodat je weer met een schone lei verder kunt gaan met reinigen thuis.

Lente treatment

Om je alvast op weg te helpen, hebben wij een speciaal lente treatment ontwikkeld om het meeste te halen uit de dieptereiniging: voor zowel de gevoelige huid als de huid die wat meer aankan. Aan de hand van een oppervlakte- en een dieptereiniging, een huidverbeterende ampul en een op de huidbehoefte aangepast masker met een speciale dagverzorging ter afsluiting. Heb je interesse in deze behandeling? Vanaf 21 maart is deze te boeken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of boek deze online op onze website.

Veel schoonmaak plezier!

Liefs, Iris en Suzanne

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply