De meest liefdevolle dag van het jaar komt er weer aan!

By 9 februari 2022 Geen categorie

(Hoe) vieren jullie Valentijnsdag?

Valentijnsdag: de dag van de liefde. Liefde voor onze geliefdes, dierbaren en vrienden; eigenlijk een dag om stil te staan bij alles wat je liefhebt. Laten we op deze dag ook eens stil staan bij de liefde voor jezelf en de huid. We willen altijd het beste voor anderen en hebben daardoor zelf een druk leven, maar het is ook belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Je huid is immers je grootste orgaan dat diverse taken heeft zoals het beschermen en registreren van aanrakingen en vele andere prikkels.

Heb je nog geen inspiratie opgedaan om 14 februari goed te vieren? Wij hebben wat tips op een rij gezet!

–       Ben je nog opzoek naar de perfecte rode lippenstift? Of wil je je huid een echte boost geven met een prachtig huidverbeterend product? Bij aankoop van een product, alle producten tellen mee, maak je kans op de Mystery Beauty Box ter waarde van 137 euro!

Hoe doe je mee? Lever je bon in met daarop je naam en mailadres, stop hem in de Valentijn-pot en maak kans! Op 14 februari maken wij de winnaar bekend.

–       De horeca en cultuursector zijn natuurlijk weer geopend en welke dag is er beter geschikt om uiteten te gaan met je geliefde, dierbaren of vrienden dan met Valentijn? Het perfecte moment om eens rustig bij te kletsen en bovendien… liefde gaat door de maag!

–       Een romantische wandeling maken is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook een leuk uitje om echt eens even samen te zijn.

–    Herleef je eerste date of ontmoeting met een geliefde of vriend(in)! Herleef jullie eerste klassieke bioscoop-date, ga terug naar de plaats waar jullie elkaar ontmoette of blader eens oude fotoboeken samen door.

–       Moeten jullie onverhoopt toch thuisblijven vanwege het weer of zitten jullie in quarantaine? Een vrolijke spelletjesmiddag of samen een nieuw bakrecept uitproberen is hiervoor de uitgelezen kans!

Liefde moet van twee kanten komen: ook echte huidverbetering komt pas tot stand door de combinatie van zowel goede voeding en leefstijl als correcte huidverzorging. Wil je meer advies over je (huid)aandoening en hoe je er door middel van aanpassing in de twee kanten verbetering in kan bereiken? Maak een afspraak voor een huidanalyse!

Wist je dat Pascauds schoonheidsdriehoek bestaat uit huidverzorging van buitenaf (cosmeceuticals), voedingssupplementen om je huid van binnenuit te verbeteren (nutriceuticals) en tot slot de zen beauty: hoe relaxter je bent, hoe mooier je uitstraling. In deze filosofie komt de ondersteuning van binnenuit extra naar voren; iets wat wij in een behandeling graag meenemen als we naar een resultaat toewerken!

Wij wensen jullie allemaal een liefdevolle dag toe!

Liefs,

Iris en Suzanne

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply