Irisistible bestaat 4 jaar en dat verdient een feestje!

By 6 november 2021 Geen categorie

Niet alleen omdat we dol zijn op een feestje, maar ook omdat we samen met jullie willen vieren dat we al 4 jaar heel veel mensen blij mogen maken. Dagelijks zien we hoeveel impact de resultaten van onze behandelingen hebben op het leven van onze klanten.

Samen zijn we er eens even goed voor gaan zitten en uiteindelijk met het idee gekomen om op dinsdag 23 november ons 4-jarig bestaan te vieren door middel van een dag vol presentaties en lezingen.

Deze dag wordt iedereen voorzien van heerlijke hapjes, gezonde smoothies en in de middag proosten we met een glaasje prosecco.

Je kunt je inschrijven voor de verschillende interessante thema’s die voorbij gaan komen deze dag en je ontvangt een luxe goodiebag t.w.v. €50,-.

De thema’s zijn:

  • Voedingssupplementen

In het bijzonder de Firmness Skin Builder voor huidverjonging

  • My Skincaud

Een DNA test die jouw persoonlijke huidcode ontrafelt in samenwerking met de Universiteit van Maastricht

  • Apparatuur voor huidverbetering op topniveau

O.a. Pascaud Mesotherapie en Pascaud Contour apparaat

  • Nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidverbetering en huidverjonging

Zoals Medik8 12 weeks to WOW en de Genosys Microneedling

  • Permanente Make-up
  • Fibroblast/Plasmalift

Ooglift zonder operatie

Je kunt je nu inschrijven voor één van de bovenstaande thema’s. De aanmeldkosten zijn €10,-. Geef duidelijk aan bij welk thema je aanwezig wilt zijn. Omdat we alles zo goed en veilig mogelijk willen laten verlopen krijg je zo snel mogelijk te horen in welk tijdsblok je verwacht wordt. Je kunt ook kiezen voor meerdere thema’s!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: [email protected]. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en het thema waarin je geïnteresseerd bent.

Op deze feestelijke dag hebben we leuke acties voor jullie in petto, deze worden alleen bekend gemaakt aan de mensen die aanwezig zijn.

Wel ben je tussen 15:00 en 16:00 uur van harte welkom om samen met ons te proosten op ons 4-jarige bestaan. We hopen je dan te zien!

Omdat we jullie in elke blog natuurlijk iets willen meegeven over de huid, duiken we nog even kort in het eerste thema: voedingssupplementen.

Voeding vergeleken met 100 jaar geleden

Onze voeding heeft grote invloed op de gezondheid en conditie van onze huid. Helaas bevatten onze voedingsmiddelen tegenwoordig niet meer dezelfde hoeveelheid vitamines en mineralen als 100 jaar geleden. Toen waren 2 stuks fruit per dag misschien genoeg, maar nu zou je het dubbele moeten eten.

24 stuks fruit per week… dit haalt toch niemand? Of jij misschien wel, chapeau dan 😉

Als je de huid zo lang mogelijk jong en vitaal wilt houden is het dus belangrijk om voedingssupplementen te nemen om deze vitamines en mineralen aan te vullen.

Verschillende voedingsproducten zoals vis, groenten, fruit, zuivel en noten kunnen ondersteunen in de lichaamseigen productie van collageen. Maar zoals we net al zeiden is dit niet voldoende, zeker als je de leeftijd van 30 gepasseerd bent.

Naast vitamines en mineralen is collageen je grootste vriend. Collageen zorgt namelijk voor stevigheid van de huid. Hoe minder collageen, hoe meer fijne lijntjes, rimpels en verslapping.

En dat proces begint helaas eerder dan je misschien denkt…

Vanaf eind twintig, begin dertig begint je huid ongeveer 1% collageen per jaar te verliezen. Na je 50e levensjaar maakt je lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan!

Bij Irisistible kunnen we de collageen aanmaak met verschillende huidverbeterende behandelingen stimuleren, maar je kan het dus ook slikken!

Firmness van Pascaud is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen – die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid – in de juiste verhouding aanwezig zijn. Perfect om de stevigheid van de huid te stimuleren.

Resultaat:

Na drie maanden zie je dat de veerkracht, spankracht en het volume van de huid toenemen. De supplementen zijn bovendien vegan en glutenvrij.

Wil je meer weten over wat voedingssupplementen voor jouw huid kunnen doen? Meld je dan aan voor dit thema op dinsdag 23 november aanstaande!

Zien we je dan?

Liefs Iris en Suzanne

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply