It’s the most wonderful time of the year: december! Een maand vol gezelligheid, liefde en lekker eten. De feestdagen staan voor de deur en daarmee ook de bijkomende spanningen; voor zowel de kinderen als de volwassenen is het een hectische tijd. Deze maand werden gewoonlijk de agenda’s naast elkaar gelegd en nam datumprikker.nl de onmogelijke planning over. Wanneer gaan we naar de schoonouders en wanneer eten we bij mijn familie? Een rustig avondje samen of gaan we met de hele familie tafelen?

Dit jaar worden de feestdagen misschien een beetje anders ingericht. Hoe kerst ook zal lopen, het is altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen! Misschien betekent dat voor jou juist extra ontspannen tussendoor om jezelf op te laden, ben je er meer bij gebaat je alvast klaar te maken om sprankelend aan de kersttafel te zitten of ben je al druk bezig om ieders favoriete Sinterkerst en Nieuw cadeau te zoeken! Voor elk scenario staat Irisistible je bij om deze decembermaand zo voorspoedig mogelijk voor je te laten verlopen!

Om jou te laten ontspannen, tot jezelf te laten komen en op te laden hebben wij drie heerlijke kerstbehandelingen samengesteld:

  • X-mas Cosy: heb je niet heel veel tijd tussen alle kerstinkopen door, maar wil je jezelf toch even verwennen? De Pascaud 30 minuten behandeling bestaat uit een luxe balm cleansing massage met druiven extracten. Afsluitend met de Innovative ll, de formule bevat 79% vitamine C, wordt de collageenproductie gestimuleerd en de teint egaler gemaakt. Deze behandeling kost € 45,-.
  • X-mas Warmth: wil je je huid een echte boost geven deze december? Kies dan voor de 45 minuten durende Medik8 behandeling! Een dubbele dieptereiniging met de Surface Radiance (deze bevat AHA/BHA zuren om de cel vernieuwing te stimuleren) en Bamboo Micro Polish korrels polijsten de huid. De volgende stap is de Mushroom Thermal Exfoliator die warm wordt bij contact met de huid met behulp van natuurlijk mineraal: zeoliet. De fysieke opwarming maakt vuil, olie, talg en verstopte poriën los zodat de huid gezuiverd wordt en klaar is om actieve ingrediënten te ontvangen door middel van een intensief voedend masker. € 67,50
  • X-mas Gold: wil je gegarandeerd stralend aan de kersttafel verschijnen én even lekker ontspannen? Kies dan voor deze 60 minuten behandeling van Pascaud: hetzelfde als de X-mas Cosy treatment incl. 2 zones Genosys Dermafix microneedling naar keuze (bijv.: oog of bovenlip) twv €100,- voor gericht insluizen van actieve werkstoffen en vermindering van lijntjes, littekens en rimpels. Deze X-mas Gold behandeling wordt afgesloten met een luxe masker voor herstel en balans van de huid. € 95,-

Elke X-mas Special wordt afgesloten met een op jouw huid afgestemde crème/serum en de finishing touch is met de prachtige minerale make up van Youngblood. Tevens serveren wij een heerlijke Yogi Tea Christmas Tea Edition met een lekkernij erbij zodat je het ultieme december gevoel krijgt.

Wist je dat je deze behandelingen ook onder de kerstboom cadeau kan geven, voor jezelf of voor een ander? Wij pakken onze cadeaubonnen feestelijk in: gegarandeerd een succesvol cadeau! Tot 31 januari zijn de kerstbehandelingen te boeken. Uiteraard kan je een cadeaubon ook inwisselen tegen onze fantastische producten.

Is jouw favoriete Pascaud product (bijna) op?

Let op, want tijdens de gehele maand december zijn er twee acties op de producten van Pascaud!

  • Bij aankoop van twee Pascaud producten ontvang je een feestelijke kerstbal met daarin een travel size van de bestsellers van Pascaud cadeau ter waarde van 30 euro: de LIFT crème, 24 Hour Cream of de DNA Cream. Iedere crème bevat 15 ml.
  • Speciaalvoor de feestmaand heeft Pascaud kerstboxen ontwikkeld van drie geweldige crèmes waarin je 10 ampullen ter waarde van 43 euro cadeau krijgt. In aanloop naar kerst kun je de ampullen mooi inzetten als mini-kuur om je huid extra te laten stralen! OP=OP
  • 24 Hour Cream + 10 retinol ampullen
  • Repair Complex + 10 DNA ampullen
  • LIFT facelift cream + 10 DNA ampullen

Wij wensen jullie allemaal een fijne feestmaand, vrolijke kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! Zorg goed voor jezelf en gun jezelf deze maand extra ontspanning. Je hebt het verdiend na dit jaar!

Liefs,

Iris