Er is geen ontkomen aan: ouder worden we allemaal. Helaas gaat dit voor veel van ons hand in hand met rimpels, fijne lijntjes en een slappe huid. Na de derde ‘Wat zie jij er moe uit’ op een dag ben je er hélemaal klaar mee. Je wilt er wat aan laten doen. Maar een facelift is direct een drastische ingreep en veel mensen blijven het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van messen. Dan is een plasmalift wat voor jou!

Werking

Onze huid is complex. Fibroblasten zijn de werkzame cellen in ons lichaam als het gaat om het stevig houden van de huid en het aanmaken van collageen, wat de huid dan weer elastisch maakt. Als je ouder wordt, worden de fibroblasten minder effectief en veroudert je huid. Geen smeerseltje, huidcrème of nachtverzorging kan hier helaas tegenop. Dit zit dieper in de huid dan een crème kan reiken. De plasmalift, of Fibroblast, behandeling is revolutionair in de zin dat het een niet-chirurgisch alternatief is voor een medische ingreep. Zonder snijden of hechten kan de huid strakker getrokken worden.

De behandeling is bijvoorbeeld effectief tegen:

  • Striae
  • Hangende oogleden
  • Slappe huid in het gezicht
  • Milia (of gerstekorrel)
  • Moedervlekken
  • Pigment- of ouderdomsvlekken

Dat willen we natuurlijk allemaal!

Wat doen wij?

Voor we aan de slag gaan, verdoven we de huid. De duur van de behandeling hangt af van welk gebied je laat behandelen. Gemiddeld is dit ongeveer een uur. Mooi meegenomen is dat je direct weer door kunt. De hersteltijd is dus ook nog eens aanzienlijk korter dan bij een chirurgische ingreep. Kleine korstjes zullen binnen 5 á 7 dagen verdwijnen.

Als we klaar zijn, zul je met de weken zien dat je huid er egaler en strakker uitziet. En dat allemaal zonder dat er een mes ook maar in de buurt van je gezicht is geweest. Hoe mooi is dat? Ben jij nou ook benieuwd naar deze behandeling? We vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact op!

Liefs,

Iris