De zomer staat alweer voor de deur en daarmee ook de feestelijke dagen in Santpoort-Noord! We vertellen jullie hier graag wat meer over, samen met een aantal tips om jouw huid zo goed mogelijk klaar te maken voor de festiviteiten deze zomer.

Huidtips

Hoe bereid je je huid het beste voor op een feestelijke dag?

 • Om je huid er op z’n best uit te laten zien, is het van belang om te starten met een goede reiniging: eentje die de huid niet te veel uitdroogt waardoor de natuurlijke huidbarrière intact blijft. Hierdoor kan je lekker fris starten!
 • Vervolgens kan je je huid verwennen met een hydraterend masker: aangezien we dan midden in de zomer zitten, heeft je huid al volop van de zon genoten en kan deze wel een extra boost krijgen: zo ga je met glowing skin de feesttent in!

Het Hydrating Mask van Pascaud is hier een mooie voor: deze kan je niet alleen 10 minuten in laten werken voor een ware vocht-boost, maar kan je ook (eens in de week) als nachtcrème gebruiken.

Vergeet niet na je dagcrème een goede zonbescherming aan te brengen: deze beschermt je huid niet alleen tegen verbranding, maar ook het beperken van huidveroudering en huidkanker behoren tot de voordelen van voldoende en regelmatig insmeren

Hoe verzorg je je huid het beste na de festiviteiten?

 • Na een lange dag gefeest te hebben, kan het soms lastig zijn om je te zetten tot het ’s avonds (of ’s nachts) reinigen van je gezicht: toch is het minstens zo belangrijk als ’s ochtends. Niet alleen je make-up, maar ook de door je huid aangemaakte talg en de luchtvervuiling: hiermee wil je niet op je lekkere kussen gaan liggen!
 • Pak je rust in de dagen na het feestfestijn: niet alleen om je lichaam weer op te laden, maar ook om je huid de kans te geven tot herstel. Irritaties en puistjes kunnen ook het gevolg zijn stress in het lichaam. Je collageenaanmaak kan ook weer zijn gang gaan zodra je tot rust bent gekomen: dit zorgt ervoor dat je huid mooi en stevig blijft
 • Doordat je toch veel in de zon bent (geweest) kan je huid wel wat extra herstel gebruiken: met het Repair Complex van Pascaud wordt je huideigen reparatie systeem gestimuleerd, stimuleert de reparatie van collageen en elastine en zorgt voor een sneller huidherstel.

Zomerse Zaterdag

Zaterdag 25 juni vindt de Zomerse Zaterdag in de winkelstraat plaats waar wij natuurlijk aan meedoen! Onder het genot van een glaasje prosecco, een verfrissende smoothie en een lolly voor de kids, kan je bij ons een geweldige prijs winnen: een deluxe summer pakket van Pascaud ter waarde van 180 euro!

Deze bevat:

 • Luxe Pascaud strandtas
 • Grote badhanddoek van Pascaud
 • Pascaud Body Polish: milde bodyscrub die als douchegel gebruikt kan worden
 • Pascaud Gel Cream Contouring: verstrakkende en vocht afdrijvende lichaamsgel die een optimaal contouring effect geeft
 • Scrubhandschoenen
 • Pascaud waterfles
 • Pascaud zonnebril
 • Een gouden envelop met geheime inhoud…

Hoe doe je mee?

Kom zaterdag de 25ste langs onze etalage: raad de hoeveelheid parasolletjes in de etalage, laat je contactgegevens samen met je gok achter en diezelfde dag weet je al of je gewonnen hebt.

Bovendien ontvang je 10% korting op behandelingen, met uitzondering van de permanente make-up behandelingen, die je alleen die dag bij ons boekt. Boek je samen met een vriendin, kennis of familielid allebei een behandeling? Dan ontvangen jullie beiden 20% korting!

Suzanne zal je verwelkomen als je bij onze zaak die dag langskomt en geeft je ook graag advies over onze (huid)behandelingen en producten.

Jaarmarkt

Na een aantal Corona-jaren achter de rug te hebben gehad, verheugen ook wij ons erop dat de Feestweek van 30 juli tot en met 6 augustus door kan gaan.

Op de Jaarmarkt die 4 augustus plaatsvindt, ontvangen we je ook graag met een hapje en een drankje en staan we klaar om advies te geven over de diverse behandelingen die wij aanbieden en welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

Onze openingstijden in de Feestweek worden t.z.t. bekend gemaakt.

We hopen jullie te zien op de feestdagen!

Liefs,

Iris